Людям з порушення зору Звичайна версія

Встановлено режим роботи неплатоспроможного банку та уповноваженої особи на здійснення тимчасової адміністрації у ПАТ «ЮСБ БАНК»

09.10.2015

Уповноважена особа Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на здійснення тимчасової адміністрації у ПАТ «ЮСБ БАНК»Біла Ірина Володимирівна проводить особистий прийом громадян кожної робочої середи з 15.00 до 17.00, за адресою: вул. Артема, буд. 50, м. Київ.

Попередній запис здійснюється за телефоном контакт-центр ПАТ «ЮСБ БАНК»: 0-800-30-20-88 або 38 (044) 322-00-382.

В журналі попереднього запису громадян на прийом до уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на здійснення тимчасової адміністрації у ПАТ «ЮСБ БАНК» зазначається:

- прізвище, ім’я та по батькові громадянина;

- місце проживання громадянина;

- порушене питання.

На кожного громадянина встановлюється ліміт часу прийому тривалістю 20 хвилин.

Останнім днем запису на прийом є  13.00 година робочого дня, що передує дню на який здійснюється запис.

Під час проведення особистого прийому громадян можуть бути присутні їх представники, повноваження яких підтверджені належним чином відповідно до чинного законодавства, та/або, які перебувають у родинних стосунках з громадянами.

Присутність сторонніх осіб під час особистого прийому не допускаються.

Письмові звернення до уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на здійснення тимчасової адміністрації у ПАТ «ЮСБ БАНК» Білої Ірини Володимирівни приймаються за адресою: вул. Артема, буд. 50, м. Київ, 04053.